Akrylduk/tekstilduk

Akrylduk/tekstilduk

Akrylduker eller tekstilduker er i utgangspunktet praktiske tekstilduker - se vårt kjempestore utvalg nedenfor

Akrylduker er elegante og praktiske – også i hverdagen

En akrylduk er vevd stoff som er belagt med ett eller to lag akryl. Stoffet kan være bomull, lin, polyester eller en blanding av disse. Duken ligner veldig på en tradisjonell tekstilduk. En del av dukene våre er overflatebehandlet med teflon. Akrylduker har derfor noen veldig praktiske egenskaper, noe som betyr at den har funnet sin plass hos mange i stedet for en tradisjonell tekstilduk.

Tilbud fra voksdugen.dk

Akrylduker kjøpes som metervare, og du kan enkelt bestille duken på nett i akkurat den lengden du vil ha. Vi tilpasser og sender selvfølgelig duken på en rull - uten krøller og brettekanter. Standardbredden er 140 cm - men voksdugen.dk leverer også akrylduker med ekstra bredde. Se under hvert enkelt produkt i menyen til venstre.

Et vell av farger, design og mønstre

Her finnes duker fra franske Laura Lancelle, Susanne Schjerning, Medusa, Esben Hanefelt, Mette Ditmer, Juna, Bjørn Wiinblad, Sødahl, duker med klassiske og moderne mønstre (standard bredde og ekstra brede akrylduker), rutete, ensfargede, motiver osv. Få inspirasjon og klikk deg gjennom Skandinavias største utvalg av akrylduker.

Bruk og vedlikehold

Du kan bruke akrylduken inne eller ute på hagebordet, på terrassen, på hytta osv. En akrylduk har et overbelegg og kan derfor lett tørkes av. De fleste er 100 % - eller nesten 100 % vanntette - og duken kan vaskes i vaskemaskin. Mange av våre akrylduker er i tillegg til akrylbelegget også behandlet med teflon. Teflon-belegget gjør at akrylduken er nesten like lett å tørke av som en voksduk. Oppbevar duken på rullen som følger med slik at du unngår bretter og krøller.

● Bruk alltid duken med den akrylbelagte siden opp
● Flekker tørkes lett av med en fuktig klut – helst i løpet av én halv time
● Duken kan vaskes på 30-40 grader i løpet av 24 timer ved vanskelige flekker
● Unngå sentrifugering og tørketrommel
● Stryking: Strykes på baksiden etter vask med maksimalt 150 grader. Akryl med antisklibakside strykes på rettsiden med et klesplagg over