Vakre designede akrylduker fra Södahl i 100 % bomull

Södahls akrylduker er toppmoderne designerduker. Duken er laget av 100 % bomull, men deretter belagt med et tynt lag akryl som gjør duken smussavvisende og vannavvisende. Duken er fortsatt myk og eksklusiv, og den er ligger vakkert på bordet. Akrylbelegget gir duken noen av de beste egenskapene fra voksduken. En akrylduk kan selvfølgelig lett tørkes over med en fuktig klut, men i motsetning til en voksduk, tåler tekstilvoksduken å vaskes i vaskemaskinen på 30º.

Vare 1 til 30 av totalt 63

per side

Vare 1 til 30 av totalt 63

per side

Antiskli på baksiden er en del av Södahl

Akryldukene fra Södahl er utstyrt med sklisikring på baksiden. Dette sikrer at duken alltid forblir der den skal være, og den krølles ikke hvis det dyttes i kasseroller eller skåler. Dukene fra Södahl er laget av svært dyktige designere. Konseptet ble grunnlagt i Danmark i 1963 av designer og kunstner Hans Jürgen Schöbel, basert på hans oppfatning; å utvikle kvalitetsprodukter i flott design. Södahls designsenter jobber året rundt for å oppdage og forutsi trender innenfor boligtekstiler og livsstilsprodukter som gir dagens kunder klassiske, elegante, moderne og veldig trendy stilvalg.


Finn inspirasjon her på sidene og bestill duken som metervare hos oss

Gå inn på sidene og finn tilbudet som passer deg best. Bestill deretter duken på nett etter dine mål. Du kan bestille alle dukene fra Södahl i 140 cm bredde - og du bestemmer lengden selv. Hvis du har runde bord, er ikke det noe problem. Du kan veldig enkelt bestille akrylduken som en rund duk - bare med et enkelt klikk. Vi tilpasser og sender selvfølgelig duken på en rull – uten krøller og brettekanter. Rullen er praktisk for deg når du skal oppbevare duken.