Kjøbsbetigenlser

Følgende kjøpsbetingelser er gjeldende for nettsalg på www.dukernorge.no og gjelder for privatkunder over 18 år som er bosatt i Norge. Dukernorge.no eies og drives av Voksdugen.dk ApS som nedenfor refereres til som Dukernorge.no

Informasjon om Dukernorge.no

Org. nr. 921 564 791

Postadresse:
/o Nordic DC
Mail Boxes Etc. 348
Postboks 1 Youngstorget
0028 OSLO

Hovedkontor:
Dukernorge.no
c/o Voksdugen.dk A/s
Silkeborgvej 901
DK-8220 Brabrand
Danmark

Kontaktopplysninger kundeservice:
E-post: info@dukernorge.no
Telefon: +45 6110 1000

Bestilling
Kjøp enkelt og sikkert på www.dukernorge.no. Bestillingen er gjennomført når du går igjennom siste steget i kassen. Det vil si når du har klikket på ”gjennomfør betaling”. Herved blir du også ansvarlig for å betale for din bestilling. Du mottar etterfølgende en e-post med din ordrebekreftelse etter gjennomført betaling som inneholder viktig informasjon som skal lagres.

Annullere en bestilling
Du kan annullere din bestilling ved å sende en e-post med rubrikken ”avbestilling og ditt ordrenummer” til info@dukernorge.no eller ringe til +45 6110 1000. Dukernorge skal motta annullering i rimelig tid etter bestillingen og helst senest kl. 8 dagen etter bestillingen er gjennomført.

Priser
Alle priser på produktene hos Dukernorge.no er angitt i norske kroner (NOK) og er inklusiv moms og avgifter. Avgifter for frakt og betaling kan tilkomme. Se avsnittet for betaling og levering for mere informasjon. Salg og kampanjer som markedsføres på siden gjelder så lenge beholdningen rekker om ikke annet er skrevet i tilbudet.

Betaling

Betaling med kort
Hos Dukernorge.no kan du også velge kort som betalingsmetode. Kortbetaling gjøres kryptert gjennom vår betalingspartner Bamboa A/S som er sertifisert etter PCI-standard og bruker SSL-kryptering. Ordresummen reserveres på din konto rett etter gjennomført kjøp, men trekkes først etter at varene du har bestilt er blitt sendt fra vårt lager.

Vi godtar følgende kort:
-VISA
-VISA Elektron
-MasterCard
-Maestro
-JCB

Levering
Din bestiling sendes med PostNord til nærmeste Post i butikk, hjemmeadresse eller firmaadresse. Alle leveranser sendes hver onsdag fra vårt lager og leveringstiden er typisk 4 - 10 dager. Dukernorge.no leverer bare til norske adresser.

Leveringspris
Prisen for levering er fra 169 kr inklusiv toll- og merverdiavgift. Du har mulighet for å velge mellom forskjellig fraktalternativer.

Uteblives levering
Om leveringen ikke stemmer med opplysningene på din ordrebekreftelse ber vi deg kontakte kundeservice på info@dukernorge.no eller på tlf: +45 6110 1000. Vi vil undersøke leveringen så fort som mulig og om det er skjedd en feil sender vi en ny levering eller tilbakebetaler beløpet avhengig av hva som avtales eller er mulig. Eventuell returfrakt og frakt på ny vare betales ikke av kunden i dette tilfelle.

Transportskade og risiko
Dukernorge har ansvaret for varen din til du fysisk har mottatt den. Om du mottar en vare med tydelige skader på emballasje og/eller produkt ber vi deg så fort som mulig å kontakte kundeservice på info@dukernorge.no eller telefon +45 6110 1000. Likedan er du som kunde ansvarlig for varer som du sender retur til oss. Vi anbefaler derfor en sporbar fraktmetode.

Angrerett og retur
Som privatkunde har du 14 dagers angrerett fra dagen du mottar ordren eller siste produkt i ordren din (ved manglende levering). Angreretten gir deg rett til å undersøke varen på en måte som ikke skader produktet eller gjør det umulig å selge videre. Du kan undersøke varen på samme måte som det er rimelig å undersøke en vare i en fysisk butikk. Ved returnering skal varen være ubrukt og i original emballasje.
Returretten gjelder ikke for kunder som har bestilt varer spesiallagd til kunden.
Om du ønsker å benytte deg av angreretten skal du kontakte oss via info@dukernorge.no innen 14 dager etter du har mottatt din bestilling.

Retur
Om du ønsker å returnere en vare kontakt info@dukernorge.no eller ring på +45 6110 1000 før du sender varen.
Om du returnerer en vare er det viktig at du vedhefter ordrenummer til produktet. Returadressen er Dukernorge.no c/o Postnord Alfaset 3, Industrivej 25, 0668 Oslo. Som kunde er du selv ansvarlig for å betale returfrakten og at varen kommer frem til Dukernorge.no i god stand. Derfor må du sørge for passelig emballasje på produktet som sikrer innholdet. Vi anbefaler at du sender varen i originalemballasjen.

Varens stand når du sender den retur
Om varene du sender i retur er beskadiget eller synlig brukt kan dukernorge velge å tilbakebetale mindre enn kjøpesummen eller ingenting av det originale kjøpsbeløpet. Som nevnt tidligere har du rett til å undersøke varen i samme omfang som ved kjøp I fysisk butikk, men alle merker, klistremerker og lignende skal beholdes på produktet. Om du returnerer en vare som ikke er mulig å videreselge pga. dårlig behandling anses varen for åpnet og brukt. Dukernorge.no kan i disse tilfellene velge å ikke tilbakebetale kjøpesummen.

Tilbakebetaling av kjøpsbeløpet
Om du benytter din angrerett tilbakebetaler vi kjøpsbeløpet vi har mottatt fra deg. Heriblant beløpet for levering. Dog bare ved returnering av hele bestillinger for privatpersoner.
Vi vil tilbakebetale beløpet på kjøpesummen på varene uten unødvendig forsinkelse etter at vi har mottatt returvaren. Normalt innen 2-3 hverdager, men senest etter 14 dager fra du har medelt at du ønsker å benytte deg av angreretten. Dette er forutsatt at vi har fått varen i retur eller et bevis på at produktet er sendt til oss. Det kan ta opp til 30 dager innen beløpet står på din konto (om du for eksempel benytter deg av Mastercard). Om du har valgt betaling med Klarna og du enda ikke har betalt Klarna fakturaen når vi håndterer din returvare vil det bli tilsendt en ny faktura til deg. Om du har betalt Klarna fakturaen kan du utsette fakturaen forfallsdato ved et eventuelt bytte eller retur. Dette for å unngå påminnelsesavgifter. Kontakt Klarnas kundeservice på Klarna Online for å se dine muligheter for å utsette forfallsdato.
Fraktbeløpet etterbetales ikke. Tilbakebetaling skjer alltid til samme betalingsform som den originale transaksjonen.

Reklamasjon

Reklamasjonsrett
Som privatkunde har du rett til å reklamere på et produkt i 2 år fra du har mottatt varen. Reklamasjonsretten gjelder produksjonsfeil og produkter som avviker fra avtalt produkt eller produkter som på andre måter har feil. Transportskader skal straks etter mottagelsen meddeles til Dukernorge.no.
Om du reklamerer for et produkt mer enn 6 måneder etter mottatt vare er det ditt ansvar som kunde å bevise at feilen er pga. produksjonsfeil og ikke pga. vanlig bruk. Ved godkjent reklamasjon reparer vi varen til originalstand eller byter med en ny vare. I noen tilfeller, etter avtale, har vi mulighet for å tilbakebetale hele eller deler av kjøpsbeløpet.
Du skal alltid bruke reklamasjonsretten så fort som mulig, til rimelig tid og uten forsinkelse etter at du har oppdaget feilen. Opp til 2 måneder anses som rimelig tid til å benytte reklamasjonsretten.
Om du ønsker å bruke reklamasjonsretten skal du som kunde alltid kontakte vår kundeservice innen du sender varen retur til oss. Fra kundeservicen kommer du til å få ytterligere instrukser for prosessen samt motta en returfraktseddel som du skal skrive ut, feste på pakken og levere til posten. Returadresse ved reklamasjonsrett er Dukernorge.no c/o Postnord Alfaset 3, Industrivej 25, 0668 Oslo.
Du skal som kunde ikke betale frakt på en eventuell returvare eller ny sending av et produkt når det gjelder en reklamasjon som godkjennes av Dukernorge.no.

Kontaktopplysninger ved reklamasjon

E-post: info@dukernorge.no

Force Majeure

Dukernorge.no har rett til å ikke oppfylle sine plikter i denne avtalen ved omstendigheter utenfor Dukernorge.nos kontroll eller som vi ikke kan forutse eller overvinne. Dette gjelder blant annet påvirkning fra myndigheter, arbeidsmarkedskonflikter, krig eller krigføring, blokkering, brand, eksplosjoner, oversvømmelse, naturkatastrofer eller katastrofetilstander av større omfang.

Øvrig

Opphavsrett, logotyper og varemerke. 

Samtlige materialer som publiseres på www.dukernorge.no . dette inkluderer logotyper, programvare, varemerker, tekst og bilder som er beskyttet av opphavsretten. Det innebærer at ingen materialer eller produkter kan kopieres eller overføres til tredjepart uten samtykke fra innehaveren av rettighetene. Eventuelle overtredelser vil bli fulgt opp.

Fargeforskjell på produktbilder

Vi kan ikke garantere at fargegjengivelsen på bildene er helt overens med varens fysiske farger. Dette fordi farger kan være avhengig av skjermens kvalitet. 

I tvilstilfelle og evt. tvister følger vi Forbrukerrådets avgjørelse.

.