Gjennomsiktige voksduker i mange tykkelser og bredder

Beskytt duken eller bordet med en gjennomsiktig voksduk. Du kan bruke en gjennomsiktig voksduk som en vanlig duk - eller som beskyttelse over eller under en annen duk, for eksempel en vanlig tekstilduk. Med en gjennomsiktig voksduk kan du beskytte bordet uten å dekke det til. Det kan for eksempel bety at et nytt bord kommer til å se nytt ut i mange år. voksdugen.dk har mange ulike design, tykkelser og kvaliteter på gjennomsiktige vokstyper.

Det praktiske med en duk i klar plast - med eller uten trykk – er at den er lett å rengjøre

Klar plast, klar voksduk, gjennomsiktig voksduk (kjært barn har mange navn) i tykkelsen 1,0 mm kaller vi også for kaféfolie til vanlig (så fikk vi med enda et navn :-)). Det er en gjennomsiktig voksduk som beskytter bordet optimalt. Den gjennomsiktige voksduken er laget i god kvalitet og kan derfor både brukes privat, men også på restauranter, kafeer, barnehager og lignende. Den klare plasten er phthalatfri og er produsert i henhold til REACH, EUs kjemikalielovgivning og økotekst-standard 100.


Du bestiller din gjennomsiktige voksduk som metervare på nett hos oss

voksdugen.dk har et stort utvalg klar plast til mange formål. Det er enkelt å bestille hos oss - du får duken etter dine mål. Vær imidlertid oppmerksom på at den kraftigste gjennomsiktige duken kan krympe i lengden den første tiden etter utrulling. Derfor leverer vi alltid noen typer to til tre centimeter lenger enn bestilt - se beskrivelsen under hvert produkt. Vi anbefaler at duken legges ordentlig til rette når den ikke krymper mer. Vi sender vanligvis duken én til to dager etter bestilling - og du får duken på en rull uten brettekanter. Bruk rullen når du skal oppbevare duken. Se våre tilbud på disse sidene.