Om dukene

Flotte og praktiske duker - til enhver anledning

Her finner dere duker til barnehagen, dagpleien, vuggestuen, skolen, pleiehjemmet, sykehjemmet, dagsenteret, jul, bursdager, påske og kos.

Vi tilbyr Skandinavias største utvalg av flotte og praktiske voksduker og akrylduker. Velg mellom mange hundre designs og farger som er med på å skape glede og stemning. Samtidig kan dere og raskt og enkelt tørke dukene og rydde huset etter aktiviteten, festen eller måltidet. En duk er med på å skape stemning og kan dempe støynivået også på en folksom stue. Kontakt oss for å få gode råd om deres valg av duker. Vi gir oss gjerne god tid til å rådgi dere så det er enkelt å finne den perfekte duken etter behov.

dug til institutioner

Voksduk og akrylduk - den riktige løsningen til barnehage, skoler og pleiehjem.

Fordeler med å velge duk fra oss

For barnehager, vuggestuer og skoler handler det om å være praktisk. En duk på bordet skal være enkel å tørke. I tillegg kan en voksduk, en klar plastduk eller en akrylduk senke støynivået - særlig om dere velger å kombinere med en underduk. På pleiehjemmet bidrar en duk med å skape en god stemning samtidig med at den er enkel å rengjøre. man har også mulighet for å enkelt og billigt skifte motiv til forskjellige leiligheter.

  • Voksduker og akrylduker er enkle å rengjøre
  • Dere kan velge mellom mange forskjellige farger og motiver
  • En duk på bordet reduserer støy i lokale
  • Dukene leveres rullet på rør, noe som er praktisk til oppbevaring
  • Dere kan få faglig og profesjonell hjelp før dere bestiller
  • Dere kan få vareprøver tilsendt - helt gratis og uforpliktende
  • Dere handler med Skandinavias største spesialbutikk innenfor duker
  • Vi kan levere på spesialmål

Pleiehjem, dagsenter eller sykehjem - En duk på bordet skaper stemning

En duk på bordet er med på å skape stemning i fellesrom og spisestuer. Den hjelper også på å dempe støy og lyd fra tallerkner og bestikk - særlig om man kombinerer duken med en underduk. Dere kan velge duker etter begivenhet. f.eks. bursdager, jul. påske, høst, 17.mai også videre. Eller dere kan prøve en klassisk retroduk som mange av den eldre generasjonen vil kunne kjenne igjen. En akrylduk er en coated stoffduk av bomull eller linn som bevarer utseende og struktur som en vanlig stoffduk. Overflaten gjør at duken er motstandsdyktig overfor smuss og flekker. En voksduk er en vannlig plastduk med en ikke-vevet fleecelignende bakside. Voksduker er veldig billige, robuste og enkle å rengjøre. Utvalget er stort og finnes i ulike farger, mønster og design.

Barnehager, vuggestuer og skoler - En duk på bordet er praktisk

Vi tilbyr et stort utvalg av duker som er både praktiske og festlige når man er sammen med barn. F.eks. en voksduk med flagg og farger til bursdagen, en gjennomsiktig plastduk til å beskytte trebordet, voksduker med bilbane på, en mal-selv-duk eller andre artige mønster. Sammen med en underduk kan voksduken også være med på å senke romklangen og støyen i lokalet. Vi vil gjerne utdype på dette, bare spør oss! Voksduker er en ytterst prisbillig løsning som er robust og enkel å rengjøre. Utvalget er stort og finnes i mange farger, mønster og design. Våre duker er godkjent i henhold til ØkoTex-Standard 100 og er helt fri for ftalater.

Bestill vareprøve

Velg mellom flere hundrede farger og designs

Vi er Skandinavias ledende spesialbutikk når det kommer til duker og har vært det i mange år. Det betyr blant annet at du kjøper fra en profesjonell og faglig kompetent samarbeidspartner som kjenner din bransje. Det betyr også at vi har mange hundre duker på lager - og har daglig kontakt med Europas ledende produsenter av bordduker. Mangler du en praktisk akrylduk, klar plastduk til ta selv bordet, voksduk til uteservering, underduk til akryl eller voksduk eller en damaskduk, ta kontakt med oss for uforpliktende rådgivning og ytterligere informasjoner.

Bestill vareprøve

Mål og fasong etter ønske

En duk skal passe på bordet og ha like stort vedheng. Vi skjærer dukene på mål med toppprofesjonelt utstyr så du får perfekte kanter. Slik sørger vi også for at dukene passer nettopp ditt bord - uansett om de er runde, ovale, rektangulære eller kvadratiske. Dukene leveres rullet på papprør uten folder.

Bestill vareprøve

Er du i tvivl eller har spørsmål?

Claus vil gjene hjelpe deg med valg av duk. Med mange år i bransjen er han den helt riktige å ringe til neste gang du eller dere trenger nye duker eller rådgivning om voksduker.

+45 20 70 14 14