Om oss

Velkommen til dukernorge.no - Skandinaviens største spesialbutikk innenfor duker.

Vi har startet vår nye norske nettbutikk for å kunne gi alle våre norske kunder bedre service. Vi vet det finnes noen danske formuleringer på siden, men håper at du kan se forbi dette når du handler hos oss.

Dukernorge.no har et stort og bredt sortiment av voksduk, akrylduk, damaskduker, stoffduker, klar plast, underduk osv. Vi har alltid mer enn 2 000 forskjellige duker på lager. Og vårt sortiment blir fortløpende utvidet med de nyeste designene fra en rekke av Europas beste duk-leverandører.

Dukernorge.no er en velkonsolidert nettbutikk og er en del av Voksdugen.dk. Vi har over syv års erfaring med salg og produksjon av duker til de skandinaviske landene. Lageret vårt og produksjonsverkstedet ligger i Danmark. Herfra sender vi en gang om uken for å spare frakt og fortolling. Dermed får du som norsk kunde også glede av de gunstige prisene på kvalitetsproduktene i butikken vår.

Vi har fokus på kundene våre og setter alltid en ære i god kundeservice. Vi har nemlig også planer om å være her om fem, ti og tjue år – og det er kun mulig hvis man leverer produkter av høy kvalitet og yter en god og troverdig service.

Du er som kunde alltid velkommen til å skrive til oss på info@dukernorge.no eller ringe på +45 6110 1000 hvis du har spørsmål til vår virksomhet, til produkter eller har spesielle ønsker.

Alle priser på Dukernorge.no er inklusiv norsk toll- og merverdiavgift. Det vil derfor ikke være ytterligere gebyrer på kjøpet ditt.


Med vennlig hilsen
Claus Michael Sørensen
Dukernorge.no