Voksduker uten PVC og ftalater - Stort utvalg hos Dukernorge.no

Voksduker uten PVC og ftalater - Stort utvalg hos Dukernorge.no

PVC-fri voksduk fremstillet etter høye tyske kvalitetskrav

Vi er stolte over å kunne presentere en voksduk uten PVC. Her er det snak om en voksduk av høy kvalitet. Dukene er fremstilt uten PVC og ftalater samtidig som de er sterke og smidige. Duken kan motstå UV lys i høyere grad enn andre duker på markedet. Dukene er også godkjent til kontakt med matvarer og er selvfølgelig øko-tex sertifiserte. Derfor trenger du ikke å bekymre deg som miljøfarlige stoffer som kanskje kan skade din familie eller miljøet.

Vare 1 til 30 av totalt 35

per side

Vare 1 til 30 av totalt 35

per side

Flotte duker med mange forskjellige motiver

I vårt utvalg i Trend serien finner du mange forskjellige mønstre og flotte motiver. Det er en duk for hver smak og de alle fremstilt i høy tysk kvalitet.


Bredt utvalg i ensfargede duker

Vi kan også tilby tre serier med ensfargede duker. Her er det tale om Diamond damaskpreget voksduk med flotte blomstermotiver. Disse har vi levert i mange vet har en høy kvalitet. I samme stil finnes også Trend-lack i fine farger. Nå kan du også finne en ensfarget serie mer som vi kalder Diamond Lin-struktur. Denne duken er preget med en struktur som minner om vevd Lin. Den finnes også i mange flotte farger.