Myke og fine duker i skai

Myke og fine duker i skai

Dukernorge tilbyr et nytt produkt som imiterer lær. Det er en litt tykkere duk med lærstruktur i et fint, mykt materiale. Voksdukene i skai har samme slitestyrke som voksduker, og de åpner opp for nye bruksområder. Vi leverer som metervare som en vanlig duk, men den egner seg også godt til en "middag for to" - eller det vi kaller løpere. Les mer om voksduker - inkludert litt om bruk og vedlikehold.

8 artikler

per side

 • Kunstlæder Ekokuir Brillant bordløber - Dinner 4 two - 50 x 140 cm

  kr 169,00
 • Kunstlæder Moon bordløber - Dinner 4 two - 50 x 140 cm

  kr 139,00
 • Kunstlæder Noblessa bordløber - Ekstra kraftig Dinner 4 two - 50 x 140 cm

  kr 169,00
 • Kunstlæder - Ekokuir Brillant - Imiteret læder, 0,8 mm/140 cm

  kr 249,00
 • Kunstlæder uden renskåret kant - Ekokuir Brillant - Imiteret læder, 0,8 mm/140 cm

  kr 189,00
 • Kunstlæder Noblessa - Ekstra kraftig, 1,1 mm/140 cm

  kr 189,00
 • Kunstlæder MOON - Tykkelse 0,9 mm - Bredde 140 cm

  kr 169,00

8 artikler

per side

Duk i skai – med mange bruksområder

 

Her på siden finner du duker i skai i mange flotte farger. Overflaten består av 100 % PU, og baksiden er polyester/bomull. Disse dukene har selvfølgelig også økotekst-standard 100, er phthalatfrie og lette å vedlikeholde. Men det stopper ikke her. Du kan bruke skai til mange forskjellige formål avhengig av styrke: Det kan brukes til å lage møbler, stoltrekk, vesker, belter, sko eller ....... Generelt sett er skai lett å rengjøre og er slitesterkt og solid. Det har et spesielt utseende og er lettere å håndtere enn ekte lær. Du kan ganske enkelt rense skai med varmt vann og litt såpe. Prøv først på et mindre synlig sted før du fortsetter.

 

Finn inspirasjon på sidene våre og bestill skai som metervare rett fra oss.

Gå inn på sidene og finn tilbudet som passer deg best. Bestill deretter duken på nett med målene dine. Vi kan levere som metervare eller du kan kjøpe hele ruller. Det er ingen problemer hvis du har runde bord – du kan enkelt bestille duken som en rund duk - bare med et enkelt klikk på siden. Vi tilpasser og sender selvfølgelig duken rullet på en rull - uten krøller og brettekanter. Og rullen er praktisk for deg når du skal oppbevare duken.