Stort utvalg av phthalatfrie voksduker til barn

Når du har små barn, er det veldig praktisk med en voksduk. Den beskytter bordet, og gjør det mye lettere å tørke bort sølt melk eller matrester. På voksdugen.dk har vi et stort utvalg av phthalatfrie duker. Det er viktig at vi tar vare på barna våre og utsetter dem for så få kjemikalier som mulig. Når du har små barn, skal mye gjøres ved bordet, og en voksduk beskytter ikke bare bordet mot flekker - men også mot riper og skraper. En voksduk er med andre ord veldig praktisk, og den holder bordet ditt pent mye lenger.

Vare 1 til 30 av totalt 44

per side

Vare 1 til 30 av totalt 44

per side

Voksduker til barn med mange spennende motiver

Vi har voksduker med mange ulike motiver til barn. En voksduk til barn må ikke være kjedelig. Vi har voksduker til spesielle anledninger som bursdagsduker med flagg, eller duker med tall, dinosaurer, sommerfugler, dyr osv. Du kan gå på oppdagelse sammen med barna og finne akkurat den voksduken du synes er finest.

Voksduker etter mål i mange ulike bredder

Vi klipper duken etter dine mål sånn at lengden blir nøyaktig. Før vi sender voksduken til deg, har vi den på en rull slik at du ikke får en duk med stygge brettekanter. Når du ruller duken rundt rullen, holder duken seg fin lenger. Voksduker er lette å vedlikeholde - bare tørk med en fuktig klut for å unngå flekker. Husk - vi har alltid rask levering.