Se vårt store utvalg av voksduker med maritime motiver, blikkstille sjø, havbunn, holdbare skip som er perfekte til båten – leveres på en rull uten brettekanter.

På dukernorge.no finner du et bredt utvalg av voksduker med maritime motiver. Dukene passer perfekt til båten eller for å dekke på til lystfiskeren etter en god dag på stranden med fiskestangen. Eller bare for deg som setter pris på en vakker duk med motiver fra stranden og havet. Vi er sikre på at du finner inspirasjon til neste, flotte duken hvis du går på oppdagelse i vårt store utvalg. Voksdukene har en sklisikker bakside som sikrer at duken er festet til bordet. En voksduk gir effektiv beskyttelse mot stygge flekker, riper og skrammer.

19 artikler

per side

19 artikler

per side

Voksduk etter mål i mange ulike bredder

Vi klipper duken etter dine mål sånn at lengden blir nøyaktig. Før vi sender voksduken til deg, har vi den på en rull slik at du ikke får en duk med stygge brettekanter. Når du ruller duken rundt rullen, holder duken seg fin lenger. Voksduker er lette å vedlikeholde - bare tørk med en fuktig klut for å unngå flekker. Husk - vi har alltid rask levering.