Underduker i mange bredder og lengder

En underduk brukes - som navnet antyder - under en annen duk. Det kan være under en tekstilduk, en voksduk eller en akrylduk. Et underlag er sklisikkert og beskytter samtidig bordet mot fuktighet og skade. Det myke materialet virker støydempende og beskytter glass og porselen. Underlaget bidrar derfor til å gi en eksklusiv følelse – kanskje ikke minst sammen med en av våre akrylduker. voksdugen.dk tilbyr underduker med eller uten filtside i mange bredder, tykkelser og kvaliteter.

8 artikler

per side

8 artikler

per side

Perfekt støydemping med underduk

Voksunderduker brukes ofte på sykehjem, skoler og barnehager, der hovedformålet er å dempe støyen fra aktivitetene ved bordet. En underduk bidrar til å forbedre akustikken i lokalet – til fordel for brukere og personale.

Du bestiller underduken som metervare på nett hos oss

Finn ønsket kvalitet på underduk og bestill direkte. Det er enkelt å bestille på voksdugen.dk - du får underduken etter dine egne mål. Underduker finnes i mange bredder: 85 cm, 140 cm, 160 cm og 170 cm. Vi sender vanligvis duken din én til to dager etter bestilling - og du får underduken stramt rullet på en rull uten brettekanter. Bruk rullen når du oppbevarer duken. Se våre gode tilbud på disse sidene.